Halaman

  • 8 FEBRUARI 2020 (SABTU) - *5.00 petang :* Perlawanan TNB Malaysia Hockey League 2020 antara Terengganu Ladies Hockey Team (TLHT) dengan Hockademy KL *di Stadium Hoki Batu Buruk (SHB...
    3 weeks ago

23 May 2014

100 terima oven di Dungun.

TERIMA...seorang penerima bantuan Program Agropreneur Putri UMNO Dungun menerima sebuah oven yang disampaikan oleh Pengurus Besar Pertubuhan Peladang (LPP) Jerangau, Syawalina Yusof (kanan) dalam satu majlis yang diadakan di Jerangau, baru-baru ini.

Ketua Putri UMNO Dungun, Arlina Datuk Rosli (tengah) berkata, Seramai 100 usahawan kecil dari seluruh daerah Dungun Dun menerima sumbangan daripada Kementerian Pertanian melalui LPP itu bagi membolehkan mereka menambah pendapatan keluarga.

Antara penerima bantuan.
"Saya berharap agar barangan yang disumbangkan ini dapat membantu menambah pendapatan keluarga masing-masing dan gunakanlah pemberian ini dengan sebaik yang mungkin.

"Tahniah kepada mereka yang terpilih dan saya akan sentiasa untuk membantu mereka yang memerlukan bagi membasmi kemiskinan di kalangan penduduk. Terima kasih juga kepada Pertubuhan Peladang yang tidak jemu-jemu membantu para petani di Batu Rakit," katanya.- Oleh: Aminudin Ismail.
\