Halaman

08 April 2014

Wanita UMNO Dungun giat perkuat parti.

SEMANGAT...sebahagian peserta Seminar Pemantapan dan Pemerkasaan Wanita UMNO Bahagian Dungun bersemangat menyanyikan lagu tema UMNO ketika majlis perasmian seminar yang di adakan di Dewan Majlis Perbandaran Dungun, baru-baru ini.

Program yang bertujuan untuk memberi lebih motivasi dan mempertingkatkan ilmu politik di kalangan ahli wanita Bahagian Dungun itu dirasmikan oleh Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bukit Besi, Roslee Daud.

Setiausaha Kerja Wanita UMNO Bahagian itu, Rohana Wan Awang berkata, antara pengisian program ialah bengkel Tugas Pengerusi Tetap Ketika Mengendalikan Mensyuarat Agong dan Tugas-Tugas sebagai Setiausaha.

Zainun menyampaikan cenderahati kepada Roslee.
"Sambutan ahli UMNO terhadap program ini amat mengalakan dan masing-masing menunjukan minat yang tinggi terhadap setiap bengkel yang kita adakan dan saya mengharapkan mereka dapat memanfaatkan sebaik mungkin apa yang mereka perolehi melalui bengkel ini," katanya.

Dalam pada itu, YB Roslee mengharapkan seluruh jentera UMNO termasuklah wanita UMNO Bahagian Dungun supaya melipatkan gandakan usaha bagi menawan semula beberapa kerusi Dun yang tewas dalam PRU lalu.

"Saya yakin jika kita bekerja kuat dan sentiasa mendampingi rakyat, Insya Allah tidak mustahil kita dapat mengambil semula kerusi-kerusi yang kita kalah dahulu pada PRU akan datang," katanya.

Turut hadir ialah Ketua Wanita UMNO Bahagian Dungun, Zainun Abu Bakar dan  AJK Wanita Bahagian itu.- Aminudin Ismail.
Peserta seminar mendengar ucapan Roslee.

Antara akiviti program yang diadakan.


 

No comments: