Halaman

26 April 2014

NAJIB TOLAK KHABAR ANGIN TUKAR BEBERAPA MB- APA NAK DIKATAKAN LAGI, ITU PENGAKUAN IKHLAS DARI SEORANG PERDANA MENTERI!!

"Cukuplah mendahului Perdana Menteri dan  cuba mengucar-kacirkan politik negara dan negeri yang telah semakin stabil, kecuali ada pihak-pihak tertentu yang mempunyai agenda peribadi dan tertentu "


Perdana Menteri, Dato’ Seri Mohd.Najib Razak menolak khabar angin yang disebarkan berhubung cadangan untuk menukar beberapa menteri besar.
"Siapa yang kata kita nak tukar MB?," katanya pada sidang media selepas mempengerusikan Mesyuarat Majlis Tertinggi UMNO di Menara Dato' Onn di sini, malam tadi. 
  Keputusan itu dibuat setelah beliau mempengerusikan Mesyuarat Majlis Tertinggi Umno di PWTC, amatlah diyakini suatu keputusan yang muktamad dan kolektif.
Oleh hal yang demikian, cukuplah pihak-pihak tertentu supaya bercakap mengenai perkara tersebut.
Pengarang akhbar, termasuk Awang Selamat cukuplah mendahului Perdana Menteri dan  cuba mengucar-kacirkan politik negara dan negeri yang telah semakin stabil, kecuali ada pihak-pihak tertentu yang mempunyai agenda peribadi dan tertentu.
  Bak kata Ketua Umno Bahagian Setiu, Dato’ Mohd Jidin Shafie semalam, ‘keadaan yang telah jernih jangan cuba dikeruhkan”.
 Hentikanlah politik murahan dan cuba memperkecilkan keboleh pemimpin sendiri oleh pihak yang berkepentingan dan bercita-cita rakus.

No comments: