Halaman

15 March 2014

Harap sokongan pengundi Cina.

KENANGAN...beberapa Pemuda UMNO Wilayah dan Sungai Jerlok, Kajang bergambar kenangan sebelum mengadakan majlis Sembang Santai dengan Khairy Jamaluddin, Menteri Belia dan Sukan yang juga Ketua Pemuda UMNO Malaysia di Kajang, hari ini.

Selepas sembang santai itu, kumpulan yang terdiri daripada kira-kira 30 orang itu akan mengadakan lawatan dari rumah ke rumah di beberapa taman perumahan sekitar Bandar Kajang bersama Dato' Seri Mustaffa Muhamed, Menteri Perdagangan Antara Bangsa dan Industri.

"Kita akan cuba merampas kembali Dun Kajang ini. Sekarang ini 50-50, jadi kita akan memperhebatkan gerakan pemuda UMNO ke rumah-rumah supaya pengundi keluar mengundi dan undi BN.

"Setelah dua penggal BN tidak memerintah, kawasan Sungai Jerlok ini tiada pembangunan dan mengalami beberapa masalah antaranya longkang tidak dicuci, jalan tidak diturap semula, memang ada masalah," kata Azrul Hisham Zabri, Naib Ketua Pemuda UMNO Sungai Jerlok.

Beliau berkata, beliau mengharapkan pengunci Cina akan mengundi Barisan Nasional supaya BN akan menang dalam PRK itu manakala pengundi Melayu tidak mempunyai masalah kerana ramai yang menyokong BN.- Aminudin.

 

No comments: