Halaman

  • 8 FEBRUARI 2020 (SABTU) - *5.00 petang :* Perlawanan TNB Malaysia Hockey League 2020 antara Terengganu Ladies Hockey Team (TLHT) dengan Hockademy KL *di Stadium Hoki Batu Buruk (SHB...
    3 weeks ago

03 November 2012

Masyarakat Luar Bandar Sokong BN

Oleh FAUZI MOHDMasyarakat yang tinggal di kawasan pedalaman perlu memberi sokongan berterusan kepada kerajaan Barisan Nasional (BN) bagi memastikan mereka tidak ketinggalan dalam arus pembangunan negara.


Ahli Parlimen Dungun, Datuk Matulidi Jusoh (gambar) berkata, pelbagai projek telah dilaksanakan oleh kerajaan bagi memastikan rakyat menikmati kemudahan yang diberikan selaras dengan pembangunan di negara ini.

“Kalau kita lihat sekarang, kerajaan peka dengan masalah rakyat dan mahu melakukan pembangunan secara menyeluruh termasuk di luar bandar dengan menyediakan pelbagai prasarana.

“Jika dulu kawasan pedalaman kurang kemudahan tetapi hari ini kawasan bandar dan pedalaman boleh dihubungi dengan telefon bimbit,” katanya dalam ucapan pada majlis perasmian bangunan One Stop Centre Pemuda UMNO Kampung Shukor, Hulu Dungun yang disempurnakan Menteri Besar, Dato’ Seri Ahmad Said.