Halaman

  • 8 FEBRUARI 2020 (SABTU) - *5.00 petang :* Perlawanan TNB Malaysia Hockey League 2020 antara Terengganu Ladies Hockey Team (TLHT) dengan Hockademy KL *di Stadium Hoki Batu Buruk (SHB...
    3 weeks ago

03 December 2012

Pasukan T-Team temu peminat sempena Piala Monsun

Pasukan T-Team akan memeriahkan kejohanan Piala Monsun di Pulau Duyong, yang akan bermula hari ini.Pasukan tersebut dijangka muncul di lokasi kejohanan antarabangsa itu dalam sesi bertemu peminat, kira-kira jam 3 petang esok.

Kehadiran pasukan itu adalah atas jemputan pihak penganjut T-Best Events Sdn Bhd, bagi tujuan promosi kejohanan yang menarik peserta dan peminat kapal layar antarabangsa itu.

Ketua Pegawai Eksekutif T-Team, Encik Abdul Rasid Jusoh, berkata program ini merupakan sesi bertemu peminat yang pertama kali dilakukan pihaknya sejak ia diletakkan di bawah pengurusan baru.

Beliau berkata, sebelum ini pihak pengurusan T-Team sibuk melengkapkan pasukan dan masih belum berpeluang untuk beramah mesra dengan peminat.
 “Pemain tidak sabar untuk bertemu dengan peminat dan mereka yang datang berpeluang meraih 400 hadiah seperti baju-T dan topi the Titans,” katanya.