Halaman

11 February 2014

MENJADI REALITI: T TEAM BERSUMPAH DENGAN AL-QURAN

Kata dikota, itulah Menteri Besar Terengganu Dato' Seri Haji Ahmad Said yang telah menunai janjinya untuk memanggil pasukan bola sepak T-Team bersumpah di hadapannya bagi.membuktikan kebenaran peristiwa yang berlaku ketika pasukan itu menentang JDT di Johor baru baru ini.

Majlis sumpah di hadapan Al-Quran disaksikan sendiri beliau bersama Pengurus Pasukan T Team YB Haji Rozi.Mamat dan Pengerusi Persatuan Bola Sepak.Negeri.Terengganu (PBSNT) Datuk Wan Ahmad Nizam berlangsung di Hotel Tabung Haji, Jalan Lapangan Terbang , di Kuala Terengganu malam ini (10 Feb) kira kira jam 9.30 malam.

Penolong Jurulatih T-Team Azlan.Johar dan pemain Khairul Ezuan Razali telah melafazkan sumpah di hadapan Al-Quran mewakili pasukan T-Team memperakui bahawa kejadian memukul di lorong oleh pihak tertentu yang mengancam keselamatan mereka sewaktu perlawanan menentang JDT di Johor baru-baru ini.

T-Team mengambil keputusan tidak meneruskan perlawanan di separuh masa kedua kerana faktor keselamatan akibat.insiden "memukul" oleh pihak tertentu membabitkan pengurusan tertinggi JDT.


No comments: