Halaman

12 September 2013

Sabri meriahkan rumah terbuka PPFCB

Teks dan gambar: Aminudin Ismail.

 
SETIU: Kehadiran Ahli Dewan Undangan (ADUN) Langkap, Dato’ Sabri Mohd Nor memeriahkan Majlis Sambutan Rumah Terbuka Persatuan Pekedai-Pekedai Felda Chalok Barat (PPFCB) yang di perkarangan perkedaian itu, Chalok Barat, di sini.

Sekalipun sibuk dengan tugas sebagai wakil rakyat terutamanya untuk merasmikan mesyuarat UMNO cawangan tetapi Sabri yang hadir bersama isterinya sempat meluangkan masa hadir dan beramah mesra dengan tetamu yang hadir.

Pelbagai juadah disediakan untuk tetamu, antaranya ialah nasi minyak, nasi kerabu, ketupat, tapai, lemang dan lain-lain.

Seorang ahli PPCFB , Salbiah Mat Zin, 40, berkata beliau gembira hadir ke majlis itu dan dapat bertemu lebih dekat dengan wakil rakyat baru dun Langkap itu dan berterima kasih kepada Sabri kerana meluangkan masa hadir memeriahkan lagi majlis.

“Sambutan kali ini, amat meriah, pelbagai juadah yang kita sediakan mendapat sambutan ramai. Kedatangan YB ke majlis ini beramah mesra dengan tetamu memeriahkan lagi suasana majlis,” katanya mengenai majlis yang menjadi acara tahunan itu.

Sabri (kanan) beramah mesra dengan seorang tetamu.
Sementara itu, Dato’ Sabri berkata, beliau mengharapkan semua penduduk di Langkap bersama-sama berganding bahu denganya untuk memajukan kawasan itu dengan terus memberi sokongan kepada UMNO dan kerajaan Barisan Nasional

.

No comments: